Suuri homekouluilta 13.3. Sellossa: prof. Valtosen luentomateriaali (pdf)

Ohessa vain luku -muodossa (pdf) professori Ville Valtosen esitys EKPY:n Suuressa Homekouluillassa, 13.3. Sellon kirjaston lavalla. Hyviä lukuhetkiä!

Seuraava EKPY:n tilaisuus on Iso-Omenan Stagella, ke 22.3 klo 17.30 alk. Kuntavaalipaneelin lisäksi ohjelmassa on myös musiikkia ja kulttuuria, joita kaikki tarvitsemme etenkin näinä aikoina, kun työelämän ja yhteiskunnan muutospaineet ovat kovia. Esiintymässä Ilari Hämäläinen ja OAJ:n kuntavaaliehdokkaita. www.ilarihamalainen.com. Teemana koulujen suuret muutokset, jotka koskettavat kaikkia: oppimisen ja opettamisen uudet muutokset (digiloikka, opsit, lopsit jne.), opettajien, lasten, nuorten ja perheiden jaksaminen ja yhteistyö, säästöt ja leikkauspaineet kunnissa – espoolaisesta näkökulmasta.

Sellon kirjaston maaliskuun kaikkiaan kolmesta eri sisäilmatilaisuuksista viimeinen on pe 24.3 klo 17.30 (Iso lava), jossa alustaa mm. tv:stä tuttu erikoislääkäri, LT, Tiina Tuomela: “Ärsyttävästä sisäilmasta – ja sisäilmasairastuneista”. Kahvitarjoilu. Järjestäjänä KL, FM, lehtori, tutkija Mika-Erik Walls tukiryhmineen, sisäilma- ja vanhempainyhd.aktiiveja sekä Sisäilmasairastuneet ry:n edustajia.

 

Sello130317 Valtosen luento

Espoon KH:n Tila- ja asuntojaoston sivut

Ajankohtaiset sisäilma-asiat 6.2.2017 (suora linkki Tilakeskuksen esitykseen)

Espoon homekoulu- ja päiväkotitilanne kartalla (03/17 – linkki tulossa)